torstai 18. heinäkuuta 2013

I'm Not Afraid To Walk This World Alone

Hei kaikki muromonsterit taas!
Mulla on ollu iha kiva päivä tänään täytyy myöntää. Me Saran kanssa käytiin ostaa mulle kynii kaupasta ku tääl ei ollu. Tottakai mulla siis on omia kyniä millä piirtää mutta kun ollaan Saran tädillä kaksistee jos oon unohtanu mainita, koska Saran täti lähti jonnekki ulkomaille ni oli kämppä tyhillä. Nii ollaan nyt oltu täällä torstaist lähtie kaksistee ja lauantain lähetää, koska se tulee takas. Ollaan periaattes leikitty tällästä kotia. Tulee mielee jotkut pikku tytöt leikkimäs. MUT NONIIN! Siihen asiaan. Haettiin siis kynii et pääsen piirtää ku tääl ei ollu.
Päädyin sitten piirtämään tollasen zombie lumikin jolla roikkuu iho tollee oikein herkullisesti. Mitä pidätte? Kommentoikaa !
Käytiin myös hakee mulle hiusväri. Pakko värjää toi tyvi veke. Siin myös kuva niist halpis kynist. 
Sen jälkee meillä tuli joku päähänpisto mennä puistoon samal matkal ku oltii menos Saran toiselle tädille. Siellä mä sitte pelasin semmosen Pikku Leevi pojan mieliks sen kans. Puistos kyll mun sisänen lapsi heräs henkii ja olin iha sekasi :3 Iha ku pikku poika.
Joo toi ilme... Mä tiedän se on kauhee.. :p Mun leikkimisen jälkee sit räpsästii mulle uus proffakuva Facebookkii ku viime nii vanha, jostai talvelt. 
Olin kyllä aika tyytyväine lopputuloksee! Mitä pidätte? 
Sitten oli pakko lähtee sisälle... Keinut jäi tyhjiks. Ja kukaan ei keinu niillä enään pitkään aikaan kuinka surullista .... Oke mo :D 
Ja muute se vielä että jos jollain on jtn ideaa mitä voisin piirtää nii KOMMAILKAA! Mutta muistakaa tää ei ole pelkkä piirrustus blogi! Mut nauttikaa ihanat ykssarvisten alut teijän torstai aamusta! Piti checkata mikä päivä, koska lomalla ei oo mitää ajankulun tajuu.

17 kommenttia:

 1. vähänks oot hyvä piirtää o__o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! No mut huomatkaa että piirsin ton yöllä ja ei omilla tarvikkeilla. Mut kiva jos tykkäätte :)

   Poista
 2. Wou, kylläpä sä piirrät hyvin o: en kehtaa enää itse piirtää.... ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti :) tuntuu viel paremmalt ku hyvä kommentti tulee toiselt niin taitavalt :) Mut kehtaat kehtaat ku meillä on iha erinlaine tyyli ainaki mun mielest.

   Poista
 3. Edelleen ton nännin ois pitäny näkyy >:D mums oot söpö hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on leikattu pois >:D? ehkä sill on semmonen nännitarra mikälie? :D Tein vaa pienen virhee niiten mittojen kanssa ja jos ois pitäny rupee muokkaa ni ois pitäny muokkaa koko vartaloo enkä jaksanu. Älä valita muru :)

   Poista
 4. uivitsi ku oot taas söpö :3 mä vaan stalkkaan näitä sun kuvias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitti (: liity nyt vaan lukijaks ni mäki pääsen näkee sun naamas :D

   Poista
 5. Wow, vähä oot hyvä piirtää! :D

  VastaaPoista
 6. Piirrät tosi hyvin!:)

  http://urheiluni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oho, olet kyllä liian hyvä piirtämään! Kadehdin.

  VastaaPoista
 8. hyvä blogi :_)! ja lisää fb frendiks elletjo oo ku tulee nykyää nii vitusti pyyntöjä

  VastaaPoista
 9. oot varmaankin ottanu mallia tästä kuvasta ?:3 http://laughingsquid.com/wp-content/uploads/Zombies-Disney-Princesses-2082012.jpeg
  Mutta hyvä piirtäjä olet c:

  VastaaPoista