maanantai 19. elokuuta 2013

You Surrender Your Heart, I Surrender Every Dream

Tosiaan ensimmäinen viikko lukiota käyty, pari kaveria jo saatu ja toista viikkoa jo perään. Olen kyllä ihan puhki. Nää 8.00-16.15 päivät vie mun koko energian. En oo ees salilla jaksanu käydä. Tiiän tiiän teitä ei varmaan kiinnosta lukea kokoaika tästä lukiosta mutta tämä on nyt suuri ongelma. Huomatkaa sarkasmi ananakset.  Mulla on mun kaikki rahatkin menny noihin kirjoihin mitä sinne pitää ostaa . Tai siis mutsin rahat.
Perjantaina me noi haettiin meni reilusti yli 50 e . Käytettyjä siis ja Kemian kirja ''Mooli'' en tiiä näättekö sitä tosta ni siit en joutunu maksaa mitää ku se on koululta lainattu ja en tosta ''Pitkä matematiikka'' kaa koska sen sain lainattuu mutsin miehen pojalta ilmaseks nii tosin kaks kirjaa oli 50 e joten jep... Ja sit pitäs hommaa hitosti lisää taidevälineit.
Mutta en halunnu tuhlaa kaikkee vielä kouluun nii ostin jotain ittellenikin ja tämmöset sit tuli haettua

 Peru mustat converset Alkp. hinta 75e ale 60e, Kauppa: Spirit Store . Tuli nii ikävä mun conversei ku ne vanhat hajos ja mä tarvitsin uusii kenkiä ku mul oli väliaikeset sellaset huonot. Nomm
Tommonen kiva paita hinta: 22.90e Kauppa: JC
. Viimeset hilut tähän tuli käytettyä. Yks juttu oli viel et olin iha hämmästyny ku joku ano oli nähny mut siellä kampissa mutta ei ollut varma olinko minä nii tuli kommentilla varmistaa. Kui jees ku ihmiset jo tuntee mua hah. Mutta asiasta kukkaruukkuun joo en oo vähä aikaa postannu mitää kunnolla, ollu nii kiireit . Lupaan että parempaa on tulossa mutta nyt taas hei hei orjani !

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eli sä myönnät että olet tossun alla muahahhaha >:)

   Poista
 2. ja missä mun maininta HÄH?! mä annoin sulle niitä hiluja saatanan murumeli

  VastaaPoista
 3. Hiukanko selvisit halvalla, mulla meni ekan jakson lukiokirjoihin yli 300 euroo kun niitä kirjoja, joita tarvin, ei ollu käytettynä ainuttakaan :|

  VastaaPoista
 4. Moi, ihan ekaks voisin sanoo et sul on just jees blogi ja piirrokset todella upeita! :)

  Toiseks kysyisin tosta kuvataidelukiosta, kun siellähän on ne pääsykokeet, niin mitä piirros/maalausaiheita teillä oli siellä? Monellako 'pisteellä' pääsit ite lukioon?
  Suositteletko tota lukioo muille?

  kiitti jos vastaat:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) ensimmäises piti jostai sun omasta työvälineestä jonka toit mukaas tehä patsas jonnekin maisemaan pelkällä lyijykynällä. Toisessa piti pistää jokin kurkistamaan jostain johonkin salaiseen , erikoiseen tai uskomattomaan jossa sai käyttää ihan mitä työvälineitä sulla oli mukana. Ja tottakai suosittelisin ! Kaikki on niin hyväksyviä ja kaikki otetaan mukaan. Ilmapiiri helvetin hyvä!
   Ole hyvä :) kiitos sinulle kun kysyit

   Poista
  2. Ja sain jtn 15.5 pistettä

   Poista
  3. oi, kiitos paljon vastauksesta! hui kamala mitä tehtäviä, en tuu pärjäämään:/

   Poista
  4. Ne kuulostaa vaikeemmalta kun ne oikeesti on . Mäki jännitin iha turhaa koko hommaa :) Jos oot tulos torkkelii nii onnee pääsykokeisii !

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista