maanantai 22. heinäkuuta 2013

You Make Me, Make Move, I See You

Kello olikin jo ykstoista kun nousin sängystä tänään. Sara soittaa
Eipä siin kaua menny ku loppu päivän suunnitelmat meni mönkää. Ei päästy menee kamppiin koska Saral venähti lääkärissä. Mutta eihän se tietenkään sen vika ollut vaan jonkun munapää lääkärin. Se sit ilmotti et se pääsi tulee vast kuudeks. 
Tunnithan siinä taas vierähti pikkuveljeni kanssa dataillen. 
Lopulta saan tekstarin että se on kohta täällä. Lähin siis menee vastaa.
Joitenki ihmisten on ehkä vaikee ymmärtää mut sitä tärkeetä tulee ikävä jo päivässä. Se oli niin ihanaa ku se sieltä taas juoksi mun sylii ja hukutti mut pusuilla.
Päätettiin samantien lähteä sen jälkeen salille ku tavarat oltii viety sisään, että ehtii.
Oltii autossa ja siellä taas soi se sama biisi joka jää aina soimaan mun päähän. Siinä samassa hyräilessä tuota kyseistä biisiä käännyn kattomaan Saraa ja molemmat hymyili . En oikeestaan tiedä ees mille. Kai mulla oli jotenki hauska ilme. Huomasin kuinka sitä jännitti.
Kortti saatiin ilmatteeksi Saralle tutustumiskäyntiä varten ja sitten vaan suunta pukkareita kohti.
Siinähän se aika sujahti opettaessa sille miten eri liikkeitä tehdään . Se osas yllättävän hyvin alottelijaks. Aika kulu nii nopeesti että unohdettiin ottaa kuvia tänne. Sit viimesil parilla liike sarjalla ne muistettiin. Laatu tämän takia aika huono ja ilmeeni todella typerät. Näytän läskimmältä.. Mietin jo että pistänkö näitä

Hauksia 8-10 nostoa kertaa 4 sarjaa per käsi.

En muista liikkeen nimeä mutta se treenaa olkapäitä ja yläselkää
Näitä 10-12 vetoa kertaa 4 sarjaa

Tämä siis ottaa ylarintä lihaksiin ja olkapäihin. En muista tämänkään nimeä. 10-12 nostoa kertaa 4 sarjaa myös tässäkin.

Liikkeet voivat joitenkin mielestä tuntua lyhyiltä tai että painoa ei ole tarpeeksi. Mutta treenaan tällä sali kerralla voimaa eli siis pienet sarjat plus maximi painot mitä jaksan (Mutta mulla ei ollu nyt max painot ku suurimmaks osaks näytin Saralle miten mikäkin tehdään) mutta jos treenaisin lihaksien suurutta niin minulla oisi pitkät sarjat eli noin 20 nostoa kertaa 5 sarjaa mutta kevyimillä painoilla. Treenattiin me myös rintalihaksia, lämmiteltiin ja opetin sitä yht nyrkkeilee mutta niistä ei ole kuvaa. Harmi. 
Täytyy myöntää että toi treeni meni todella nopeasti kun oli seuraa . Sitten me suunnattiin kohti kotia . Molemmat oli aika väsyneitä päästessä meille. Yritin saamaan ton yhen syömään proteini vanukasta mut eihän se siitä tykännyt. Siinä sitten nautittiin mun kokkailuja simpsoneita katsellen.
Nyt meinattiin datailla koko yö ja aamulla heti herätessä mennä vihdoinkin sinne kamppiin.
JES! ehdin tän postauksen vielä tälle päivälle.
Mutta taas seuraavaan kertaan monsterit.

9 kommenttia:

 1. Huhhuh oot nii saatana hot!!! Saisit paljo paremma näkösen muija ku toi sun nykyne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jos tykkäät mun ulkonäöst mut tost lopusta voisin heittää sut junaradalle :)

   Poista
  2. Vitu lutka, luuleks ite olevas jotenki saatanan hot? Ei taida olla horolla pokkaa tulla omalla naamalla sanomaan, ku oot nii vitun ruma. vai?

   Poista
  3. :-D selailin tätä blogii ja päädyin lukee näitä kommentteja, ja pakko ottaa kantaa! Ähähäh. Anonyymiltä lapsellisesti sanottu, ei kuitenkaan mitään kamalan_ loukkaavaa.

   Mutta toisin sitten tän Saran kommentti... :| Mun mielestä ei oo kovin kypsää huudella anoa horoks ja vitun rumaks ainakaan noin pikkuasian takia.

   :------D ok nää kommentit oli aika vanhoi mut silti x)

   Poista
  4. Noo, kaikilla on oma tapa puolustaa itseään ja jos vaikka saralla oli ollut huono päivä, enpä nyt muista. Ja ei aina tarvitse olla niin aikuinen :) Mutta ois Sara voinu ton muuten muotoilla mutta jos ihminen loukkaantuu nii silloin ei aina välttämättä ajattele mitä sanoo. Ja joo on aika vanhoja. Ja ei toi kyllä oo mukavaa joo et tullaa tollee vaa dissaa. Ku sara on oikeesti kaunis !! Ja en ny sanois et toi oli tolt anolt kypsää heittää toi loppu toho . Senki ois voinu meinaa jättää sanomatta ? Miksi tahallaan pahoittaa toisen mieltä. Jos ei jostakin tykkää ei sitä tarvii lapsellisesti huutaa. Emme ole niinkuin lastentarhassa ja ei päästetä tyylii jotai hiekkalaatikolle koska siitä ei tykätä. Mutta tolla anollakin on oikeus omaan mielipiteensä. On mukavaa jos se ajattelee et oon sen verran hyvännäkönen että ainakin saisin jonkun mutta sitten taas tullaan että ei oo parempaa ku sara ! ei oo kauniimpaa kun sara! ja mä rakastan sitä niin miks mä haluisin ketään muuta . Se on mulle se tärkein ja rakkain. EN tarvii muita

   Poista
 2. kirjotat jotenki tosi söpösti, varsinkin tyttöystävästäs :3 kiva kun pojillakin on blogeja!

  xoxo-jessika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) ei siit vois olla kirjottamatta söpösti ku toi on tommonen murmeli :3

   Poista
 3. Oot vähän salkkareiden sergein näköinen! :-D ei yhtään huono juttu se. Tässä selailen varmaa koko blogis läpi, sen verran mielenkiintoinen tää sun blogi kyllä on. :3 Oi että, kumpa olisi enemmän tuollasia sun kaltaisia ihmisiä. Vaikutat niin upealta, välittävältä ja auttavaiselta ihmiseltä. :-) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) aina kiva ku tulee positiivistä kommenttia . Mutta anonyymi hyvä mä varmaa lopetan bloggaamisen nii :(

   Poista