maanantai 5. elokuuta 2013

Hold Me Close, Don't Let Go, Watch Me Burn

 ''Pum Pum... Pum Pum. Se jyskyttää mun tärykalvoa korvani olessa hänen sydäntä vasten. Tuo ääni saa minut aina hieman onnellisemmaksi koska silloin tiedän kuinka elossa sinä olet"

Makoilimme eilen kalliolla ja naureskeltiin lepakkojen vammaselle hihitykselle ku ne lens meidän ohi. Oltii siis päätetty lähteä yhdentoista aikaan ulos. Tuntu vaan pientä pettymystä mutta se ei pilannut sitä iltaa. Ei saatu kuvia niistä illanpiristäjistä mutta niitä oli paljon.
Olikohan mulla jotain muuta sanottavaa viime viikosta muutakun että en ole paljoa postaillut mutta sen jotkut teistä on varmaankin huomannut. Lauantaina tosin käytiin kampissa taas kerran kun Sara sitä kautta oli tulossa meille. Sitä harmitti kun sen Cybershopin 50e lahjakortti ei ollu viel tullu mutta oli meillä omaakin rahaa. Ei sieltä mitään kyllä löydetty paitsi tolle joku mikälie takki teletappi koriste
Musta se kyllä näyttää vähän keltaselta apinalta jolla on vääntyny kyrpä päässä eikö ? Älkää kertoko sille et sanoin noi.
Tää päivä on menny kyllä aika laiskasti niinku yleensä. Lidliin kyllä käveltiin semmonen reilu 1.5 km
Käytii ostaa Suklaakeksejä, semmosii patonki pizzoja ja limmuu ellei se tramp kassaneiti jolla oli turvonneet kivekset joissa kasvo viis perskarvaa ois kusettanu meitä.

Ollaankoha me liia useasti yhdessä? Tai nii mulle ollaa sanottu, mutta se on nii vaikee olla erossa ja sit tulee nii ärtyneeks ku ikävöi. Mutta ruukusta ananaksiin.
Musta tuntuu että voisin alottaa myös tänne semmosen pienen treeni päiväkirjan, että aina välillä lisäilen tuloksia ja vois tehä sellasen before ja after kuvat ja sillee . Oisko se hyvä ? Tottakai postaisin kaikesta muustakin että siitä ei tulisi pääaihe. Kommentoikaa !

9 kommenttia:

 1. Oot kuuma ku kananmuna kiehuvas vedes ;)

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihana ulkoasu! Muutenki tosi kivan oloinen blogi :)!!

  http://sussunlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) tosi kiva jos tykkäät . Käyn tsekkaa sun :)

   Poista
 3. tosi upee ulkoasu ja hauska toi teletappi! :D sulla on myös hauska kirjotustyyli, pisti hymyilemään :-D ja kyllä kannattaa tehä! :)

  VastaaPoista
 4. yo otto jees blogi t: ex-luokkalaiset

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja postauksia. Sulla on kielenkäyttö hallussa! :)

  tuominenanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 kiitos kiva jos tykkäsit :) aijjaa must oon aika huono kielen kaa mut okei :d

   Poista