sunnuntai 11. elokuuta 2013

You're Never Coming Home, Never Coming Home

On perjantai päivä. Kaikki on hyvin jos ei oteta huomioon että en ole vielä mitään järkevää syönyt. Sara on meillä viellä viimeistä kertaa ennen koulujen alkuja koska sen jälkeen emme näkisi enään niin usein. Meidän oli mentävä Sipooseen. Hyvinhän se siitä lähti kun fledan tuli pistettyä ja putipuhtaat huosut sai jalkaan. Päästyämme kamppiin laskimme rahoja ja mietimme, että meillä riittää vielä rahaa ilta herkkuja varten. Siitä sitten K-kaupasta kippailtiin semmosta perus hsl lipputaikamasiinaa kohti. Ostettiin molemmille ''Lähiseutu 3'' liput ja varmistimme ruudulta vielä kertalleen. että sillä Sipooseen pääsee.
Bussia odotellessa kellon isompi kyrpä ehti liikkua jo puolet siitä. Samalla niitä herkkuja jo napsittiin ..
Astutaan bussiin ... SE PERKELEEN LIPPU EI KELPAA KOSKA SE ON PAPERIA!? Mitäköhän vittua oikeesti!? Jos se niiku olis kortilla ni se sit toimis . Miten tommosii lippui voi muka ees myydä ? Hirveest kusetusta . Siinä vähän sitten pinna palo koska rahat oli jo loppu. Mikä nyt keinoksi ? 
Pakko se oli soittaa mutsille ja pyytää nolona siltä rahaa .. Odottakaa tää ei oo viel ees paras kohta.
Sitten meille iski idea ''Mennään keravalle junalla ja siitä bussilla Sipooseen! Varmistetaan vielä että bussi kulkee... Kyllä. Meil on 1h40min aikaa seuraavaa bussii . Mennään junaan'' 
Keravalla sitten jouduttiin odottaa se reilu tunti

Näytän taas nii järkevältä ! :s.Noniin nyt päästään siihen parhaaseen kohtaan . Siinäku oli enään parikyt minsaa jäljell lähettii bussi asemalle. Siellä sit saadaan tietää että viimenen bussi Sipooseen on menny joku 2 h sitte .. Ei jumalauta oltu huomattu siin aikatauluvihkossa semmosta pientä pränttiä jossa lukee ''Vain kouluvuoden aikana''
Stressi, väsymys ja vitutus nousi pintaan... En kyllä pura sitä Saraan.
Toi ihana mustikka sitten pelasti meidät 12km kävelyltä saatuaan kyydin. Jes ! :)
Siinähän se ilta sitten hyvin meni. Ainut vaa että mua dissataa jossai Saran askis. Eipä se mua paljoo kiinnosta. Siel kyll oli jotai tyylii '' Otto on vitun ruma kusipää sä saisit paremman'' ja jotai tollast. Eiks ihmiset tajuu että ei ihminen rakasta toista sen ulkonäön perusteella ! Vaan se mitä sisällä on. Tottakai ulkonäkö aina hieman vaikuttaa mutta ei siihen ettäkö rakastaako toista vai ei. 
Oon kyllä tämän anonyymi paskanpuhujan nuljaskan kanssa samaa mieltä siinä että Sara saisi mua paremman näkösen..
Herään siihen kun Fala : tuo ihana, ruma, kalju, pahalle haiseva kissa hyppää naamani eteen. Vieressäni olevalle aamusen näköselle kaunottaralle soittaa joku. Hänkin herää. Ei siinä kauaa mennyt kun sen mutsi änkee tuonne meidän valloittamaan uniseen asuntoon. Minä vielä boksereissa... Awkward!.. 
Oli aika lähteä hautaamaan Robo : koira jota en koskaan nähnyt mutta tiedän että se merkitsi Saralle tosi paljon.
Oli varmasti hyvä koira !
Musta tuntuu että toi Vera : Saran serkku  iha rakastu muhu ku se oli kokoaja kiinni mussa. Se kävi kyllä vähä rasittavaks.
 Sunnuntai elikkäs nyt takas himaa ja siitä Salille! Aahh<3 Tulee vaa ikävä tota mun sinikarvakökköö ku nähää seuraavan kerran vasta perjantai. Mutta mitä muuta mulla on enää sanottavaa ? Ei mitään muutakun että Hyvää yötä mun kissapoptartsit jotka paskoo sateenkaarta!

7 kommenttia:

 1. Sul on kiva blogi!:)
  http://c-twist.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. oot just söpö nois :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aij must oon retardeimman näköne mitä voin olla xd mutta kiva silti jos tykkäät :D ja thanks ! :)

   Poista
 3. Ei varmaan kauheesti liity, mutta sun tyttöystävällä on ihan mielettömän ihanan väriset hiukset! :--)Ja kyllä myös tämä blogi on hyvännäkönen :--)

  marjaananko.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Vautsi sä kirjotat mielenkiintosella ja hauskalla otteella! Vaikka kerrotkin perus liipalaapaa päivistäs, joka sinällään ei kiinnostais, ni sä kirjotat sen oikeasti niin että se kiinnostaa. Teksti vaan vie mukanaan ja yhtäkkiä huomaan että hups, unohduin lukee tätä blogia useita sivuja eteenpäin.

  Ja huoh, kun ihmiset jaksaa puhua tollasta sontaa. Milloinkohan ihmiset tajuaa että kauneus on katsojan silmässä. Toisen mielestä joku on ruma, ja se samainen on toisen silmissä itse täydellisyys. Kukaan ei voi miellyttää kaikkia, mutta jokainen miellyttää jotakuta! Niin se vain on! Sinäkin olet tuommoinen oman tyylin löytänyt varsin persoonallinen ja suloinen poika, en näe sinussa mitään rumaa! Onneksi tiedostat itse anstaitsevasi mustikkasi... =D

  Jos voin rakentavaa palautetta heittää, niin suosittelisin fontin vaihtamista.... Se on selvästi tyylisesi ja sopii ulkoasuun, mutta vähänkin heikommat silmät omaavana tekstiä on hankala lukea. JOudun räpsyttelemään silmiäni ja siristelemään niitä. Toisinaan yllätin itseni nenä kiinni ruudussa!

  http://sillysali.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hei vitsi kiitos :) toi on parasta palautetta mitä olen vielä saanut :) joo fontti menee vaihtoon . Olin suunnitellut tänään muutenkin vähän muokkailevan ulkonäköä :) Oon oikeesti otettu kaikista noista sanoista :)! onneksi tälläisiä ihmisiäkin on :)
   Kiitos vielä kerran ! :D ps. käyn checkkaa sun blogin

   Poista