maanantai 12. elokuuta 2013

It's A Start Of The End

Lukio.. Sen ajatteleminenkin saa perhoset pitämään hullui dubstep basson raiskaus bilei mun vatsas. Huomenna se sitten alkaa. En tunne sieltä ketään ja koulukin on vielä mulle kun labyrintti. Mitenköhä toi ensimmäinen päivä sujuu. Ja sit iha toinen juttu on et kui mä saan sielt kavereit ku tyyli 95% niist 580 oppilaast on muijii. Oon siis menos kuvataidelukioo nii siks. Ei siis siinä ettenkö pystyis olee muijan kaa frendi vaa et onks mitää samoi ja yhteisii asioit mist esim. puhuu ja sillee. Kyll te kai tajuutte. Onneks mä osaan ees mennä sinne. No eiköhä se sit siellä selvii et minne pitää mennä ja sillee. Mutta herätys ois joskus 6-7 aikaa. Jepp. Mitenköhä mä onnistun ku en oo yhtää sitä varte totutellu ennen kesäloman loppuu. Sit oon siel ku puolkuollu aivoton rotta. Mutta pakko olla edustavan näkönen. Ensimmäine viikko on se ku ne ihmiset jakautuu niihin suosittuihin , normaaleihi ja nurkas kuoleviin fossiileihin. Ja tohon viimeisimpään en haluis kuuluu. Eiköhä se silti mee ihan okei.
Kuvataidelukiosta puheenollen taas vähän piirtelin. Tällä kertaa oon vaa ottanu kuvan enkä skannannu ni laatu ei ole paras.
Tein tollasen raptorin ku sara on nyt innostunu dinoista mutta musta tuntuu että vaa vähä söpöimmistä ku mun versioit. 
Ja tän mä vaa nyt löysin jostai kaapin pohjalt ja vaa vähä tekstiä värittelin siihe. 
Mitä pidätte ?

12 kommenttia:

 1. Ihana toi dino! Ja mulla alko tänään lukio uudessa paikassa josta en ketään tunne, ihan hyvin meni tosin onnistuin aamulla eksymään D: kyllä se hyvin menee!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ei oo muru oviraptor :D Se ei syö ovia

   Poista
  2. Pyh, tiiät kyl et tarkotin sitä mist eile puhuttiin :P

   Poista
  3. Ei oo oviraptor muru :D oviraptorit on enemmän kanapään näkösii :D ne on kanapökkeleitä xd

   Poista
  4. Ooks aatellu blondej hiuksia tai laittaa raitoja sun hiuksii, vois sopii:3

   Poista
  5. Siis mähän oon natural blondi eli siis olin blondi ennen ku vedin mustaks :D ja en pitänyt niist laisinkaan mut blondei raitoi kyllä haluaisin vaikka toho otsahiuksii :3

   Poista
 3. Missä lukiossa oot? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tänään alotin Helsingin kuvataidelukiossa - Torkkelissa :)

   Poista