torstai 19. syyskuuta 2013

Hospital For Souls

Herään Saran vierestä. Sen ihanan lämmin kroppa vaa lämmittää siinä vieressä.
Herätys vinkuu taustalla, sekin herää. Molemmat ihan uuvuksissa lähtee valmistautumaan koulua varten.
Valmis! Harmi vain että ei ole pyörää.. Kävely ei kyll oo mulle pahitteeks. Siinä sitten molemmat väsyneinä hieman kinasteltii jostain niin turhista asioista että nyt oikeastaan naurattaa. Mutta tää asia ei oo silti yhtään hauska. Sara yhtäkkiä pyörtyy. Saan just ja just sen kädestä sen verran kiinni että se ei naamalleen kaadu vaan kääntyy kyljelleen. Musta tuntuu, että se oli se henkinen pahaolo ei fyysinen joka laukas ton pyörtymisen. Okei ei se ollut aamupalaakaan syönyt. Hieman hätääntyneenä yritän sitä herätellä. Sara avaa silmät ja kai suoraan refleksinä se purskahtaa itkuun. Mullekki siitä sitten pahaolo tulee . Tunnen vaa nii paljon empatiaa ihmisiä kohtaan jota oikeesti välitän. Se on varmaankin ollut aina mun hyvä ja heikko puoli, koska se empatian tunne on niin vahva. Mutta anygays. Otin pillimehun ja juotin sitä sille. Joku vastaantulija siinä kysykin jo että tarvitaanko tässä apua. Mutta mä kyllä osasin hoitaa sen asian. Sara virkoo hieman enemmän. Päätän soittaa sen mutsille ja se tuli sitä hakemaan takasin niille. Itse lähdin hieman haikeilla mielin bussiin ja sitä kautta kouluun.
''Tuletko käymään koulun jälkeen....osasto 3...Töölön Sairaala... Meet sillä ratikalla....jäät siinä'' Helpotuksen tunne oli niin mahtava. Se on kunnossa. Ei tarvitse huolehtia.
Oon niin järkyttyny. Putkia sen vartalon sisältä menee sieltä täältä. Kerää jtn haavakudosta. Pussit täynnä verta. Mutta se on hengissä.
Näistä päivistä ei ole ollut kuvia. Pahoittelen niitä ketä ikävöi mun nii helvetin kaunista pärstää . On tulossa viikonloppuna.

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Onneks kaikki on hyvin ja sä oot aivan mahtava poikaystävä Saralle! En teitä tunne tai teistä tiedä mutta kaikkee hyvää teille!
  Mahtvaa että tämmösiä ihmisiä on, joka ihan oikeesti välittää toisesta.
  Sara on tosi kaunis tyttö, alotan seuraamaan hänenkin blogia:)

  Onneks silti kaikki on hyvin ja kaikkee hyvä sullekkin! Voimahaleja molemmille!*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kui ihana kommentti :) onneks et tommosii ihmisii on olemassa ketkä osaa kommentoida ja piristää tolleen ! Kiitti paljon ja sulle kans kaikkee hyvää ! :3 olet aina tervetullut tänne puolelle internetin hurjaan maailmaan

   Poista
  2. Huhu:'D Ku ootte vaan tollasii luotui toisillenne ja autatte ja tuette toisianne! Aivan mahtavaa! Ite oon iha epätoivonen romantikko ja pysyn ite erossa suhteista mahd. pitkään, kun kaikki meni perseelleen:'D

   Toivottavasti teillä ei mene ja ei varmasti mene! _ootte oikeesti tosi sulosia_

   Ja sun blogin kirjotustyyli on aivan mahtava! Pojan kirjottamana kaikki sun päivän tapahtumat, tässä blogissa + viel tää sun taiteellinen ja koskettava kirjotustyyli! Huuhhuh. Todella ihanaa, kun on vielä tälläistäkin jälellä.

   Nyt_lopetan_spämmäämisen ! Mut oon sulle aktiivilukia! ^^

   Poista
  3. Hah :D kiitos !!! :D vitsi kui ihanii kommenttei nyt tulee :D Ja ei mene :) harmi jos sulla mennyt :( . Ja kiitos :D !!!

   ps.ootte ihania slaveja muahahah >:D

   Poista
 2. olisipa mulla yhtä huolehtivainen ja ihana poikaystävä ! olen joskus lukenut tyttöystäväsi blogia, jonka kautta tänne päädyin sun blogiis. sovitte aivan täydellisesti yhteen :3

  VastaaPoista
 3. Haastetta löytyy täältä --> http://storiesofmylife-t.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista