lauantai 19. lokakuuta 2013

Do You Think You Are The Only One?

Hei taas ihanat palleroni! Pahoittelen hirveesti että ei postailuja ole tullut. On ollu niin kiire koulussa ja täytyy myöntää olen vähän laiskiaisen puoleinen ollut. Se näkee kyllä mun lukijoissaki nimittäin ne on vähä tippunu. Täytyy myöntää se vähä harmittaa vaikka mä en tällä blogilla mitää lukijoit vaa hae. Siitä saa vaa jotenki hyvän fiiliksen.
No mut anygays. Loma. Se onkin tän postauksen aihe varmaankin suurinpiirtein. Mitäkö olen tehnyt? Oon kyllä ollut hirveen laiska. Alku lomasta vietettiin tuolla Saralla Sipoossa. Sillä ei ollut sen syyshengähdys vielä alkanut joten tulin mukaan sen kanssa kouluun. Pienella viikon rentoutuksellani koulussa!? Joku voi kuvitella mua vähän pöpiksi mutta ihan mitä vaan ton sinisen siilin puolesta. Silleen se sitten alkoi. Juhlittiin siinä sitten vähän Sanin synttäreitä joka siis on Saran joku puolsisko tai jtn. Mun ainakin kuukauden ''EI SOKERIA, PULLAMÖSSÖ LEIPÄÄ TAI MUUTA TURHAA'' -dieetti sitten vähän lössähti sen takia. Nyt en oo saanu itteeni takas oikee kuriin. Salillakaan lomalla ei oo ehtiny käydä ku toi Hönö on ollu meillä tän koko ajan nyt. Tai no kyllä me kerran käytiin mutta ei siitä sit oikee tullu mitää. Enköhä mä sit pääse takas rutiiniin arjen alettua. Mut ton ku taas repsahdin alkaa tulla iha hirveen huono omatunto. Jokasesta päivästä jollon en käy salilla ja jokasesta suklaa palasta tai ihan sama mitä syön tulee vaa huonompi ja paskempi fiilis ittestään. Mä en tiiä onks se sit nii tervettä siis mielenkannalta?
Eilen kumminki käytii sitten vähä shoppailee mulle farkkui ja saatiinki tommonen hieno päälyspaita mukaan. Pakko niitähän oli päästä näyttelee ulkona nii lähdettiin vähä hengähtää sinne jääkylmään.
Tuolla oli aika makee auringonlasku kyll. Mut ärsyttää ku noi kuvat kääntyy tollee! Ne on iha normisti mun koneel mutku lisää bloggerii nii ne kääntyy. No mut ihasama. 
Mietin tossa vähä aikaa sitte että vois tehä jonku haastee videolle tai vaikka vlogin. Jos kennelläkää pamahtaa jotain hullun hauskaa haaste ideaa nii tänne vaa! Täältä Pesee !

4 kommenttia:

 1. Käytiin tossa eilen kaverin kans salilla ku siel oli avoimet ovet mut eipä me mitään siellä osattu tehä xp Sittenmpä tuli pieneen mieleeni että sähän käyt salilla ja jos postausideoita kaipailet ni joku salipostaus jossa kertoisit mitä milläki laitteella voi tehä/millasii sarjoi teet ym. ois tosi jees tälläsille salilla käynnistä kiinnostuneille :D Sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareist!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mutta hyvä idea mutta empä tiedä kun olen nyt miettinyt ku ei oikee jää aikaa bloggailuu nii pitäskö lopettaa :D

   Poista
 2. Hei noi läiskyt kaulassa on vähän mauttomia :d kaikki varmaan uskoo että teillä on seksielämää ilman niiden esittelyäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt pahoillani rakkain anonyymini jos koit kauheita traumoja mutta jos mieltäsi helpottaa niin en niitä tarkoituksella esittele mutta en jaksa niitä peitelläkkään :P

   Poista